::Menu::
Home
Profiel
Route
Links
Aanbiedingen
Opruiming
 
::Producten::
Audio Division
Cinema Division
A.V. Division
 
Profiel

Selectronic heeft een drietal kernactiviteiten. Daarbij geldt als rode draad: een hoog-kwalitatief nivo innovatieve producten en diensten, maar ook onze adviezen en service vallen hieronder.
Wij bieden gerichte maat-oplossingen voor vakmensen die streven naar moderne mogelijkheden tot groeiend succes, waarbij het belang van onze klant voorop staat. Dus de goede oplossing behoeft zeker niet een dure te zijn! Wij zijn van mening dat deze filosofie een van onze pijlers is.

Wij importeren en distribueren een programma hoogwaardige merken van professionele audio producten voor zowel studio-, Public Address- alsmede industrieele toepassingen.
Hiervoor kiest u Audio Division.

Daarnaast en binnen een aparte afdeling realiseren wij ontwerp, samenbouw en montage van complete, op maat gemaakte beeld- en geluidsinstallaties voor bioscopen en (film-)theaters.
Hiervoor kiest u Cinema Division.

Tevens zijn wij leverancier van complete audio-visuele systemen voor omroep-, presentatie- en vergader- installaties, alsmede van apparatuur voor de liefhebber van diaprojektie- shows.
Hiervoor kiest u A.V. Division.

Uiteraard worden diverse door ons gevoerde producten over de verschillende divisies ingezet.